Statisztikák modul

Statisztikák

 

Rengeteg kimutatás a gyorsjelentésektől a legmélyebb statisztikáig!

 

A kimutatások és státuszok folyamatos követése elengedhetetlen egy webshop működtetése során. Pont azért a Skylonba megtalálható statisztika fülen lehetőség nyílik a napi változásokat strukturált módon, riportokba szedve ellenőrizni. 

 

Egyszerűen exportálhatunk aktuális termék kimutatásokat, nyomon követhetjük a különböző raktáraink státuszát és készletét, valamint a megrendeléseink előkészítési folyamatára is láthatunk egy azonnal frissülő riportot. 

 

Ezek a statisztikák mind elősegítik a strukturált munkát és a leghatékonyabb működési formát, hiszen egyszerűen kideríthetőek az esetleges hibák, felfedezhetőek a gyengébb értékesítési időszakok amelyek okait utólag könnyen meg lehet vizsgálni. 

 

Annak érdekében, hogy gyors és eredményes legyen a Skylon használata, létrehoztunk egy vezetői statisztika funkciót, melyben automatikusan napi szinten frissülő gyorsjelentéseket is láthatnak a cég irányítói. Ebben a funkcióban után lehet követni a készletértéket, a beszerzéseket, top 10 termékeket különböző szempontok alapján meghatározva, ezen felül pedig még fogyasztói statisztikákra is kapunk eredményt.